Goede Kwaliteit, Concurrerende Prijzen, Snelle Levering en

De bevredigende Dienst

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

WeArt(Xiamen)Packging Co.,Ltd.

Van goede kwaliteit aangepaste papier shopping tassen voor verkoop
Wij Kunst Verpakking zijn een industrie-leidende leverancier, door concurrerend verstrekken en high-end product verpakkingsoplossingen

—— Fabrice

Wij Kunst Verpakking zijn een OEM Vervaardiging. Dit bedrijf kan al mijn merken met onze verzoeken doen en ontwerp, zijn zij zeer tevredenstellend.

—— Paul

Ik ben online Chatten Nu

WeArt(Xiamen)Packging Co.,Ltd.

1 2 3 4
WeArt(Xiamen)Packging Co.,Ltd. WeArt(Xiamen)Packging Co.,Ltd. WeArt(Xiamen)Packging Co.,Ltd. WeArt(Xiamen)Packging Co.,Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Merken : WeArt
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 3500000-5000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%

    Wij worden Kunst gevestigd in Xiamen-Stad, Fujian-Provincie, China, dat een ervaren productieteam en als ongeveer 5.000 vierkante meters van werkend platform heeft om hoogte te vervaardigen - kwaliteitsproducten om uw verwachtingen te ontmoeten.

    Wij werden Kunst gevestigd in 2009 en zijn een fabrikant gespecialiseerd in produceren divers van etc. de verpakking van producten, met inbegrip van document zakken, document vakjes, markeringen, boekjes, catalogi, vliegers. Wij voorzien klanten van kwaliteit verpakkingsoplossingen om aan alle behoeften van klanten te voldoen. De filosofie van ons bedrijf is „Goede Kwaliteit, Concurrerende Prijzen, Snelle Levering en de Bevredigende Dienst“.

    Wij Kunst keuren één enkel bron verpakkend beheersysteem goed die consistentie in het document, inkt en de machines te verzekeren wordt de gebruikt om verpakkende producten te vervaardigen. Om onze hoogte verder om te verbeteren - kwaliteit verpakkingsoplossingen voor onze cliënten, wij onze eigen laboratoria leidend experimenten op de kleur en de sterkte van onze verpakkingsmaterialen hebben om ervoor te zorgen dat de verpakking van uw producten aan klanten een beroep doend en duurzaam is.

Contactgegevens
WeArt(Xiamen)Packging Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. David

Tel.: 86-592-3779881

Fax: 86-592-5287965

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)